Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Betekintések a BDSM világába

Betekintések a BDSM világába
3 700 Ft

A könyv valós beszélgetések alapján vezet be a BDSM (nem szokványos szexualitás) világába. Az interjúkötet egyrészt bepillantást enged a BDSM szubkultúrába úgy, hogy az interjúalanyokról kiderül, hogy mentálisan egészséges, szerethető emberek, másrészt az olvasó megértheti a BDSM-et képviselők lelki mozgatórugóit, harmadrészt a könyv fogódzkodót jelent és egyfajta védőhálót ad a BDSM világába újonnan érkezők számára.

  • Vajon mi izgatja, mi motiválja, mi tölti el boldogsággal, örömmel, élvezettel és félelemmel ennek a nem szokványos erotikus társasjátéknak a résztvevőit? Vajon ők mennyire képesek szeretni, mennyire tudják átadni magukat a másiknak? Mennyire akarnak uralkodni és mennyire szeretnének alárendelődni? Vajon a fájdalom számukra élvezet vagy kikapcsolódás? Ha leszállt az éj vagy felkelt a nap, akkor mi történik velük? Ők betegek vagy normálisak? Vajon mi a közös vonásuk?
    Számos kérdés, amelyre az olvasó megtalálja az interjúkötetben a választ. Egy biztos: a valós szereplők egyik közös tulajdonsága a kreativitás! Valamennyien élénk fantáziavilággal, erős képzelőerővel rendelkeznek.
    A könyv fejezetei olyan különálló történeteket ölelnek fel, amelyek egymástól függetlenül is olvashatóak. Mindegyik egy-egy érdekes világ lenyomata. A fejezetek elején és az interjúkötet végén fogalom-magyarázat található a BDSM-kifejezések pontosításával.
    Az interjúalanyokkal részben egyéni, részben páros interjú készült. A fejezetek a valós beszélgetéseket tartalmazzák kérdés-felelet formátumban. A személyiségprofil, azaz az interjúalany(ok) bemutatását követi az interjú, amelynek a végén Gyimesi Andrea szexuálpszichológus magyarázata található – ilyen módon segítve az olvasónak az értelmezést és a feldolgozást.
    A könyv célközönsége egyrészt a szexuálpszichológiát, a pszichológiát tanulók, másrészt az ezzel a szakterülettel foglalkozók, harmadrészt a téma iránt érdeklődő civilek köre.

  • Cím
    Betekintések a BDSM világába
    Alcím
    Tabumentesen a nem szokványos szexualitásról
    Szerző
    Király Lea
    Kiadó
    Medicina Könyvkiadó
    ISBN
    9789632267050
    Kiadási év
    2018