Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Biometria a klinikumban

Biometria a klinikumban
4 400 Ft

Célunk, hogy az Olvasó megértse a biometria területén jelentkező új fogalmakat, módszereket és bővíthesse tudását. Lehetőséget adni arra, hogy gyakorolja a biometriai módszerek helyes használatát (az egyszerűbbektől az egészen bonyolult eljárásokig), megtanulja a megjelenő statisztikai adatok megfelelő értelmezését.

 

A könyv segítséget nyújt azoknak a kutatóknak, akik szeretnék gyakorlati statisztikai ismereteiket fejleszteni, önálló adatelemzéseket végezni és következtetéseiket átültetni a klinikai gyakorlatba. A nagyszámú példaadat támogatja ezt a szándékot.

A könyvben, a módszerek használata előtt - összefoglalva - bemutatásra kerülnek a szükséges ismeretek. A feladatmegoldásokat lépésről lépésre lehet követni, a képernyő tervek paraméterezésétől a futási eredmények értelmezéséig. A megoldások az ingyenesen elérhető, kiváló képességű SAS Enterprise Guide programmal készültek (http://www.sas.com). Minden egyetemi SAS felhasználó elérheti az OnDemand szolgáltatást installálás után, és használhatja a bemutatott programot.

Reményeink szerint az Olvasó - mire végig ér a könyvön - megtapasztalja, hogy a SAS elemző rendszeren keresztül összefüggő, új horizont nyílik meg előtte a klinikumi alkalmazásokat illetően.

Ajánlom a könyvet mindazoknak, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy elemzéseik helyesen, a matematika nyelvén írják le a valóságot, a kapott eredmények pedig valósághűen adják vissza a vizsgált jelenséget, azok klinikai tartalmát.

Szerző

 • Cím
  Biometria a klinikumban
  Alcím
  Feladatok megoldása SAS Enterprise Guide használatával
  Szerző
  Dinya Elek
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  ISBN
  9789632264417
  Kiadási év
  2013