Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Klinikai belgyógyászat

Klinikai belgyógyászat

 

A belgyógyászati ismeretek gyakorlati megközelítése fontos kívánalom, amely a mindennapos kérdések megoldását, a mindennapos gyakorlat kiindulási pontjáról közelíti.

 

A belgyógyászat gyakorlatára összpontosító ismeretanyag a betegágy melletti döntéshozatalon túl, a súly- és tájékozódási pontok, az egyes hangsúlyok megjelölésével az orvostanhallgatók és a szakorvosjelöltek felkészülését egyaránt segítheti. Ennek az igénynek a teljesítésére vállalkozik ez a kézikönyv, amelyet most az olvasó a kezében tart.

Ez az összeállítás segít abban, hogy a gyakorlat lényegét és az azt körülvevő, még nem tisztázott elméleti megfontolásokat meg tudjuk különböztetni, tisztábban lássuk tudományunk elméletének és a klinikai gyakorlatnak számos útveszrőjében a mindennapi kérdések megválaszolásával és a közvetlen gyakorlat nehézségeinek megoldásával.

Aki azonban a belgyógyászat sokrétűségének, az összefüggések bonyolultságának és szépségének a megismerésére is törekszik, az a belgyógyászat alapjainak és klinikai gyakorlatának párhuzamos megismerésével és tanulmányozásával érhet célt.

 • Cím
  Klinikai belgyógyászat
  Szerző
  Tulassay Zsolt
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó