Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Rugalmas szemléletmód a gyakorlatban

Rugalmas szemléletmód a gyakorlatban
6 900 Ft

Egyre inkább úgy érezhetjük, mintha lassan a változás lenne az egyetlen állandó dolog a munkahelyi életünkben, vagy talán általában véve az életben. A munka és karrier gyors léptékű, pörgős, folyton fejlődő világában élünk, és ez bizonytalanságot hoz. Ez a könyv egy gyakorlati útmutató, amely azért született, hogy segítsen nekünk eligazodni ebben a sebesen változó új világában. 

  • MIT TALÁLUNK A KÖNYVBEN?

    A szerző elméleti oldalról alaposan körbejárja a témát, emellett coachingszemléletű gyakorlatokkal támogatja a fejlesztés folyamatát: 

    • Bemutatja szellemi beállítottságunk azon öt kulcsfontosságú készségét, amelyek elsajátítására mindenkinek szüksége van, hogy a munka új világában boldogulni tudjon: reziliencia, gondolkodásbeli rugalmasság, fejlődésorientált szemléletmód, érzelmi intelligencia és kapcsolatteremtés.
    • Minden egyes témakörben részletesen tárgyalja a friss kutatási eredményeket, ezenfelül esettanulmányokat mutat be, mindezt való életből vett példákkal, saját meglátásokkal és gyakorlati tanácsokkal fűszerezve.
    • Személyes coaching útmutatóként 30 különféle coachingtechnikát és -stratégiát ad át az adott szemléletmód és készségek fejlesztéséhez, arra buzdítva a kedves olvasót, hogy bátran kísérletezzen a gyakorlatokkal, és tesztelje le, mi válik be nála a legjobban.
    • Célja az, hogy felhatalmazza és hasznos eszközökkel lássa el az olvasót saját egyedi és egyéni szakmai életének sikeres menedzseléséhez.

     

    Itt az idő, hogy belevágjunk saját szemléletmódunk felfedezésébe, és abba az utazásba, amely során kialakítjuk a sikerre vezető szellemi beállítottságot. A könyvben lévő tudástár támogatásával könnyen kézben tarthatjuk a dolgokat a szakmai változások, kihívások és bizonytalanságok közepette, emellett segíthet kialakítani egy pozitív, kielégítő és egészséges munkahelyi életvitelt. Ne feledjük, a változás elkerülhetetlen, a bizonytalanság nem áll a mi irányításunk alatt, végső soron azonban, amikor a szakmai boldogulásunk a cél, a szemléletmódunk az, ami igazán számít.


    KINEK SZÓL A KÖNYV?

    Bárki haszonnal forgathatja:

    • akiben megszületett a vágy arra, hogy felfedezze saját szemléletmódját és kialakítsa egyéni, sikerre vezető szellemi beállítottságát;
    • aki szeretné megtanulni, hogyan őrizheti meg a kontrollt a változások és bizonytalanságok közepette;
    • aki szeretne jól navigálni VUCA-környezetben, amikor a helyzet változékony, bizonytalan, komplex és ambivalens;
    • aki bevált és működő módszereket keres a munka folyton változó világában történő hatékony eligazodáshoz és boldoguláshoz;
    • aki szeretne kialakítani egy pozitív, kielégítő és egészséges munkahelyi életvitelt;
    • aki készen áll arra, hogy szembenézzen a bizonytalanságtól való félelemmel, a munkahelyi túlterheltséggel és kimerültség érzésével, illetve feltárja, hogyan győzheti le őket;
    • aki tudatosan irányítani szeretné szakmai jövőjét, és megteremteni a lehetőséget karrierje felvirágozásának;
    • aki szívesen kipróbálna és tesztelne különféle coachingtechnikákat és -stratégiákat, hogy feltárja, fejlessze és táplálja saját rezilienciáját, érzelmi intelligenciáját, gondolkodásbeli rugalmasságát vagy fejlődésorientált szemléletmódját.
  • Cím
    Rugalmas szemléletmód a gyakorlatban
    Alcím
    Coachingstratégiák a reziliencia és a mentális agilitás fejlesztéséhez
    Szerző
    Gemma Leigh Roberts
    Kiadó
    Z-Press Kiadó
    ISBN
    9786156167149
    Kiadási év
    2023