Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Tételvázlatok a vállalkozási mérlegképes könyvelői komplex szakmai vizsga szóbeli vizsgatevékenységéhez - Számvitel-Elemzés-Ellenőrzés

Tételvázlatok a vállalkozási mérlegképes könyvelői komplex szakmai vizsga szóbeli vizsgatevékenységéhez - Számvitel-Elemzés-Ellenőrzés
5 500 Ft

Ez a könyv a mérlegképes könyvelői képzésben résztvevőknek készült. A kiadvány igazodik a Pénzügyminisztérium által elfogadott és 2018. január 3-tól érvényes: vállalkozói mérlegképes könyvelő komplex szakmai vizsga szóbeli vizsgatevékenységének tartalmához, így a számviteli- és elemzési-ellenőrzési feladatok ellátásához kapcsolódó témakörök mindegyikével foglalkozik. A könyv az említett vizsgatevékenység  két:

 

az"A" Számviteli feladatok ellátása és

a"B" Elemzési-ellenőrzési feladatok ellátása

 

vizsgafeladatrészek szóbeli tételsorához igazodva 23 számvitel és 30 elemzés-ellenőrzés tételvázlatot tartalmaz, amelyek a két tantárgy (számvitel és elemzés-ellenőrzés) összevont szóbeli vizsgájára való felkészüléshez nyújtanak segítséget. A tételek - hasonlóan a kiadott tételsorhoz - két részből állnak, ezeket a részeket a kiadvány tételenként „a”, „b” jelzéssel elkülönítve tartalmazza.

 

A szerzőközösség által elkészített könyv naprakész, a hatályos jogszabályok, hatósági előírások, szabványok figyelembevételével készült. Ezekből adódóan a tételvázlatok aktuális tartalommal igazodnak a vonatkozó szakmai és vizsgakövetelményekhez.

 

A „Tételvázlatok” tehát a szóbeli vizsgára történő sikeres felkészüléshez kíván segítséget nyújtani.

  • Cím
    Tételvázlatok a vállalkozási mérlegképes könyvelői komplex szakmai vizsga szóbeli vizsgatevékenységéhez
    Alcím
    Számvitel és elemzés-ellenőrzés
    Szerző
    Bán Erika - Kresalek Péter - Dr. Pucsek József - Dr. Siklósi Ágnes - Dr. Sisa Krisztina Andrea - Dr. Veress Attila
    Kiadó
    Perfekt
    ISBN
    9789633948668
    Kiadási év
    2019