Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Practical Tax Knowledge In English

Practical Tax Knowledge In English
8 780 Ft

Összességében elmondható, hogy ez a könyv alapvetően olyan adó és pénzügyi szakembereknek szól, akik ugyan rendelkeznek már a szükséges tárgyi és angol nyelvi (minimum középfokú) tudással, de a szükséges szakmai szókinccsel még nem, illetve ennek alkalmazásában kellő jártasságuk még nincs. Ebben nyújt segítséget ez a munka, amelynek aktualitását éppen napjainkban egyre nagyobb számban megjelenő Európai Bírósági ítéletek is adják, melyek figyelemmel kísérése és értelmezése minden adószakember számára kiemelt fontosságú kell, hogy legyen.

 

Fontos kitérni arra is, hogy ez a könyv ugyan nem az angol közép/felsőfokú üzleti szakmai nyelvvizsga eredményes letételét célozza, mégis aki erre készül, annak is igen hasznos segítséget jelenthet ez a szakmai összeállítás. Különös tekintettel a szókincsbővítésre, illetve a szakmai ismeretanyagra. 

 

Végül lényeges megjegyezni, hogy a jelen anyag összeállítása során meghatározó szempont volt az aktualitás, amelyet mind a szavak, kifejezések, mind a gyakorlati feladatok, cikkek, publikációk során próbál a könyv a lehető legteljesebben érvényre juttatni. Természetesen az állandóan változó jogi környezet miatt a könyv tartalmának folyamatos aktualizálása egyben elengedhetetlen feladat is. 

 

Befejezésül a könyv használatával kapcsolatban szükségszerű kiemelni, hogy az abban foglaltakat mind önálló, mind ún. csoportos feldolgozás mellett is el lehet sajátítani. Az előbbit a megoldókulcs, míg az utóbbit konkrét gyakorlati szakszeminárium segíti.

  • Cím
    Practical Tax Knowledge In English
    Alcím
    GYAKORLATI ADÓZÁSI ISMERETEK ANGOL NYELVEN
    Szerző
    Rabb Andrea
    Kiadó
    Penta Unió
    Kiadói kód
    9082/2013
    Kiadási év
    2013