Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Az ember anatómiájának atlasza

Az ember anatómiájának atlasza

A könyv szerzői az anatómia oktatásában szerzett sokéves tapasztalataikat adják közre. Törekvésük, hogy világosan és érthetően tárgyalják az emberi test felépítését, melynek megértése különleges kihívást jelent a tanulmányaikat megkezdő orvostanhallgatók számára.

 • A bonyolultabb anatómiai viszonyok megértéséhez a preparátumokról készült művészi rajzokat hívunk segítségül. A modern képalkotó eljárások alkalmazásával készült ábrák összevethetők a megfelelő anatómiai készítményekkel, az alkalmazott vizsgáló eljárások és az anatómia párhuzamba állítása hivatott áthidalni az anatómia, a preklinikai és klinikai tárgyak közötti távolságot. Rövid szöveges leírások magyarázzák a szervek, struktúrák és tájékok jelentőségét.

   

  A klasszikus anatómiai készítményeket online hozzáféréssel térben is megtekinthetjük: a digitalizált preparátumokat forgathatjuk, amely segítséget nyújt az anatómiai képletek jobb térbeli és az egymáshoz való viszonyuk érzékelésére és megértésére. A felhasználóbarát indexelés a részletgazdag ábrákon a legfontosabb képletek gyors azonosítását segíti. Könyvünk őrzi a klasszikus anatómiai ábrázolás értékeit, de abból egyúttal tovább is lép: nemcsak az orvostanhallgatók, hanem a gyakorló orvosok, szakorvosok számára is segítséget kíván nyújtani.

 • Cím
  Az ember anatómiájának atlasza
  Szerző
  Alpár Alán – Patonay Lajos – Ruttkay Tamás
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó