Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Szexuális vonzalom a terápiában

Szexuális vonzalom a terápiában
3 400 Ft

Minden olyan szakember, aki érintett az emberek lelki egészségének ápolásában – legyen az tanácsadó, terapeuta, pszichológus vagy szociális munkás – tisztában van azzal, hogy nem megengedett szexuális vagy romantikus viszony létesítése a kliensekkel.

 

Ezzel a ténnyel a képzés és továbbképzések során is rendszeresen találkozni, ám ezen a szinten nagyjából meg is áll az információátadás a kérdés terén.

Ez a praktikus könyv hatékony iránymutatással szolgál a terápiás környezetben működő, jobb szexuális döntéshozatali gyakorlat kialakításához. A Szexuális vonzalom a terápiában korunk legfrissebb kutatási eredményeit mutatja be számos kapcsolódó területről, és bölcs tanácsokkal lát el arról, hogyan ismerjük fel személyes rizikófaktorainkat, kezeljük vágyainkat, azonosítsuk a nem kívánt eredményekhez vezető szexuális viselkedésmintákat, valamint, hogy hogyan használható a belső dialógus a szexuális helyzetekből való kilépéshez. A fejezetek olyan alapvető útmutatóként szolgálnak, amely segítségével a terapeuták ellenőrizhetik, hol tartanak a határsértő magatartás körforgásának folyamatában, illetve nem kevésbé fontos céljuk olyan szervezetek kialakítása, amelyek jóval ellenállóbbak a rossz szexuális döntéshozatali gyakorlattal szemben.

 • Cím
  Szexuális vonzalom a terápiában
  Alcím
  A vágyak kezelése szakemberként
  Szerző
  Michael Shelton
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  ISBN
  9789632268033
  Kiadási év
  2021